Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anýzky

3. 5. 2010

Anýzky

Suroviny :
240 g ml. cukru           anyzky.jpg
3 vejce
240 g hl. mouky
3 lžíce mlétého anýzu
lískové oříšky na ozdobení nebo mandle

Postup:
Cukr a vejce (celá) ušlehat do pěny, přidat anýz a mouku. Na pečící papír stříkáme malé kopečky, do každé dáme oříšek nebo mandli (opražené na sucho a v utěrce odstraníme tu tmavou slupku) a necháme na plechu v pokojové teplotě 24 hod. sušit. Pečeme při 200 oC. Ale jen chvilu!
Mají jakoby vyskočit, po upečení necháme změknout.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA