Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pařížské rohlíčky

24. 4. 2010

Pařížské rohlíčky

Suroviny :
25 dkg  ml. ořechů Obrazek
20 dkg ml. cukru
2 bílky (spíše 1 celé vejce a 1 bílek)
70 g pol. mouky nebo drcených piškotů
máslový krém dle zvyklosti
čokoládová poleva

Postup:
Zpracujeme v těsto a necháme přes noc uležet v lednici. Druhý den vyválíme rohlíčky  a necháme opět přes noc na pečícím papíru v pokojové teplotě odpočinout. Poté pečeme na 100-130oC.  Na rohlíčky  nastříkáme krém necháme ztuhnout a poté namáčíme do čokoládové polevy.

Cca 35 ks

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA