Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pařížské stříkané rohlíčky

18. 1. 2011

Stříkané pařížské rohlíčky

Suroviny:                            strikane-parizske-rohlicky.jpg
3 bílky
120 g cukru krupice
150 g ml. ořechů
1 lžíce pol. mouky

máslový krém
čokoláda na dozdobení

Postup:
Bílky s cukrem ušleháme ve vodní lázni do tuhého sněhu, poté ručně vmícháme ořechy smíchané s moukou. Plníme do cukrářského sáčku a na plech stříkáme rohlíčky. Pečeme v předehřáté troubě. Po vychladnutí na povrch nastříkáme máslový krém (používám nugátový), a po důkladném vytuhnutí namáčíme v čokoládě.

Jsou jemnější a chutnější než ty co mám uvedené (pařížské rohlíčky)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA