Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šlehačkové

18. 1. 2011

Šlehačkové

Suroviny:
2 hrníčky pol. mouky   slehackove.jpg
1 kostka Hery
1 hrníček smetany ke šlehání
vanilkový a moučkový cukr na obalení

Postup:
Smícháme v těsto. Těsto je hedvábné. Vyválíme na silnější plát cca 0,5 cm a vykrajujeme tvary, které upečeme v předehřáté troubě.

Pozn: Doporučuji jen čtverečky nakrájet rádýlkem, a né vykrajovat a neustále podsypávat. Protože tá první várka bez opakovaného vyvalování
a přidávání mouky, byla naprosoto úžasná !!!
Místo vanilkového cukru s moučkovým jsem si udělala domácí vanilkový cukr i pravou vanilkou (teda vanilkovým luskem- dření) a pak vanilka byla i cítit i vidět.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA