Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stříkané kokosové věnečky

29. 10. 2011

Stříkané kokosové věnečky


Suroviny:
300 g máslastrikane-venecky.jpg
100 g  ml. cukru
2 žloutky
trochu citronové kůry
5-6 lžic teplého mléka
350 g hl. mouky
60 g kokosu
čokoláda a kokos na dozdobení

Postup:
Změklé máslo ušleháme s cukrem do pěny. Přidáme kůru a po jednom žloutky. Nakonec mléko a pak mouku s kokosem.
Sáčkem stříkáme na plech venečky a dáme péct. Pečeme při 180-190oC. Vychladlé namočíme částečně do čokolády a posypeme kokosem.

Pozn. Těsto v žádném případě nedáváme chladit, ale ihned zpracujeme ve věnečky.!!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA