Jdi na obsah Jdi na menu
 


Finské maso

7. 3. 2009

Finské maso

Přísady dle počtu osob.   Obrazek

3/4 kg bůčku
1 hlávka menšího bílého zelí
1-2 papriky (kápie nebo ty bílé)
sůl, pepř

Bůček si aslespoň půl dne do předu upečeme. Lepší je si ho připravit den dopředu. A necháme ho v tom samém pekáčku v ledničce !

Druhý den ho nakrájíme na menší kostičky, přidáme na kostičky nakrájené zelí a na proužky nakrájenou papriku. Osolíme, opepříme a dáme do toho samého pekáče  od bůčku a to proto, že tam zustal výpek z toho.  A pozvolna za občasného promíchání pečeme do zlata!  
Jako příloha jsou výborné zemáky nebo chleba.

 


 



 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA