Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maso na kečupu

11. 10. 2009

Maso na kečupu

Suroviny (opět od oka) 
2-3 velké cibule                                             Obrazek
2 stroužky česneku (toho čínského 4-5)
1 celý pórek
1 papriku
asi 2 horčičné sklinky kečupu (dle chuti jemný nebo ostrý)
1 kostku bujonu (masox atd.)
maso (dle chuti - u nás je to manželovi vepřové a já se synem kuřecí)


Postup:
Osmahneme plátky masa z obou stran, přidáme nakrájenou cibulu s česnekem, bujon  a papriku. Trochu podlijeme vodou a necháme chvilu podusit. Až se voda odpaří přidáme kečup a nakrájený pórek.  Necháme přejít varem.
Na to množství se Vám bude zdát, že je to samá cibule a porek, ale to je právě ono.
Servírujeme s těstovinami nebo opékanými brambory.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA