Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čokoládový likér z ledových kaštanů

9. 3. 2009

Čokoládový likér z ledových kaštanů

Suroviny:
1 šlehačku
3 tyčinky ledových kaštanů
1/2 tabulky tmavé více% čokolády 
1/2 l rumu
1 slazené kondenzované mléko

Postup:
- šlehačku vylijeme do kastrůlku a přidáme oba druhy čokolády (lepší je dát to vodní lázně)
- přidáme kondezované mléko, rum (může být i silnější pálenka třeba jablečný kalvados, nebo čistá vodka) a vše důkladně promícháme
- nalijeme do 1/2 l sklenic a necháme v chladnu uležet

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA